❄️ Altijd aanwezige Frost O'spa/Spawer

Probleem: Als jouw warmtepomp aanhoudend bedekt is met ijs, raden we aan om de ontdooiparameter aan te passen om dit probleem op te lossen.

Stappen om te volgen:

1. Zet de warmtepomp uit:

• Vind de aan/uit-knop van jouw warmtepomp en zorg ervoor dat deze volledig is uitgeschakeld.
  2. Toegang tot het instellingenmenu:

• Houd de aan/uit-knop 3 seconden ingedrukt om het instellingenmenu te openen.
  3. Selecteer de parameter H1:

• Gebruik de knop met het symbool ⚙️ om door de beschikbare opties te navigeren.
    • Zoek en selecteer de parameter H1 in het menu.
  4. Pas de ontdooitijdsparameter aan:

• Zodra parameter H1 is geselecteerd, verhoog de ontdooitijd door deze in te stellen op 15 minuten. Gebruik hiervoor de specifieke bedieningselementen van jouw warmtepomp.
  5. Verander parameter H3:

• Net als bij parameter H1, gebruik de ⚙️-knop om parameter H3 in het menu te vinden en te selecteren.
    • Pas de ontdooitemperatuur aan van -1°C naar 2°C met behulp van dezelfde specifieke bedieningselementen als voor H1.
  6. Bevestig de wijzigingen:

• Druk op de ⚙️-knop om de wijzigingen in de ontdooi-instellingen te bevestigen en op te slaan.
Laatste update : 1-12-2023 11:49:39