⚙️ Wijzigen van de instellingen "Buiten dienst"

Als u de instellingen van de warmtepomp niet kunt wijzigen, volgt u de onderstaande procedure:

- Op het hoofdscherm drukt u lang op "Klok" en "-" om toegang te krijgen tot het wachtwoordscherm.
- Druk op "M" om het eerste wachtwoord, "6", in te voeren, druk vervolgens opnieuw op "M" om het tweede wachtwoord, "8", in te voeren.
- Bevestig door op "M" te drukken.
- Gebruik vervolgens de "+" of "-" knoppen om de parameter te selecteren die u wilt aanpassen.
- Bevestig door op "M" te drukken.
- Gebruik vervolgens de "+" of "-" knoppen om de waarde aan te passen.
- Om het menu te verlaten, drukt u op de knop "M".

Laatste update : 6-11-2023 15:02:10