Kan "hot / cold" -modus niet wijzigen

Als je problemen ondervindt bij het wijzigen van de bedrijfsmodus van je warmtepomp tussen "verwarming" en "koeling", raden we je aan om parameter L5 te wijzigen door deze op 2 in te stellen.

Om deze wijziging uit te voeren:

- Houd de ⚙-knop ingedrukt totdat je de parameters controleert.

- Druk op de 🔼 en 🔽 knoppen om de statuswaarden te controleren.

- Wijzig parameter L5 door deze in te stellen op 2 en sla de wijzigingen op door op de ⚙-knop te drukken.

- Druk op de "On/Off"-knop om terug te keren naar het hoofdscherm.

Laatste update : 7-11-2023 10:12:58